1. okt, 2018

Valper ventes

Millebos Olivia er parret og valper ventes siste uken i oktober.❤

Vi parret Olivia sist høst ,men hun gikk da desverre tom. Vi har derfor valgt å vente med å legge ut opplysninger om forventet fødsel frem til nå.

Vi har ikke tatt en drektighets test på henne ennå, men hun har alle tegn på at hun er i lykkelige omstendigheter og vi kjenner at vi nå kan glede oss over hva som er i vente i oktober.🙂

Vi har under dette året her hatt stor pågang på forespørseler etter valper. Jeg anbefaler alle som ønsker å kjøpe valp fra oss om å lese på vår hjemmeside på fanen der det står om kennelen. 

Vi er opptatt av at valper fra oss får varige og gode hjem. Vi synes det er et stort ansvar å være oppdrettere og vi ønsker å bruke tid på i finne de rette hjemmene for våre valper. Det er viktig at det å kjøpe hund fra oss er en gjennomtenkt beslutning .Familien skal ha tid og ressurser til å ta til seg en liten valp og følge den fra valpe stadiet, til tenåringsstadiet, voksenlivet, pensjonist livet og helt til de siste dagene i livet.

Vi har fått mange flotte henvendelser og alle er ikke besvart ennå. Vi kommer til å ta kontakt med de som ønsker valp når fødselen nærmer seg.🙂